Generelle oplysninger:

 • Rifle Rafle
 • CVR nr.: 36782781
  Viborg Landevej 82 – 9500 Hobro
 • E-mail adresse gitte@riflerafle.dk
  Telefon: 6058 1828
  Etableringsår 2015

Betaling:

 • På www.riflerafle.dk kan der betales med:
 • Mobilepay
 • Viabill
 • Visa/Dankort
 • Mastercard
 • Pay Pal

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra www.riflerafle.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering og fragt:

 • Fragtfri ved køb over 499,-
  Levering sker hurtigst muligt, normalt indenfor 2-4 hverdage, Levering sker med DAO.
 • Mod forudgående aftale kan du også hente dine varer og dermed spare fragten. Varer afhentes på Viborg Landevej 82, 9500 Hobro.

Fragtpriser: Se tabel nedenfor.

 

Vægt:

Pris kr.:

0 kg til 5 kg

36,00

5 til 10 kg

49,00

 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på nettet og det gælder naturligvis også hos www.riflerafle.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Ønsker du at returnere en eller flere varer, så skal du blot sende den tilbage til:

Rifle Rafle

Viborg Landevej 82

9500 Hobro

Det letter behandlingen af din retursag, at du vedlægger kopi af din faktura. Så har jeg alle nødvendige oplysninger og kan behandle din tilbagebetaling.

Du skal påregne, at der går en uges tid, fra jeg modtager din pakke til den er kontrolleret og gået igennem bogholderi. Men du får besked, når varerne er blevet krediteret.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal du sende til gitte@riflerafle.dk  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Salg
Der tages forbehold for mellemsalg og udsolgte varer.

Tilbud gælder så længe lager haves. 

 

Returnering

Du skal sende dine varer retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 50 DKK.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi varen som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det indbetalte beløb tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre kan fremvise dokumentation for returforsendelse. 

Privatlivspolitik
Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre. Disse registreres kun i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger, såfremt dette ønskes. For at du kan indgå aftale med os på Rifle Rafle, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger, med det formål at kunne levere varen korrekt til dig. Personoplysningerne registreres hos Rifle Rafle, og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcist hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor. Direktøren og de ansatte for Rifle Rafle, har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 

Som registreret hos Rifle Rafle, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed, rettes til Rifle Rafle via e-mail gitte@riflerafle.dk

For at du kan indgå aftale med Rifle Rafle, har jeg brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Registreringen af dine personoplysninger foretages med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Rifle Rafle og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Ejer af Rifle Rafle har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Oplysninger afgivet til Rifle Rafle hverken videregives eller sælges til tredjemand, og ingen personfølsomme oplysninger registreres.

Hvis du har registreret dig hos Rifle Rafle, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Rifle Rafle via e-mail gitte@riflerafle.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til gitte@riflerafle.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby
Tlf. 41 71 50 00
E-mail:
 kfst@kfst.dk